business by design live dag

Eigenlijk is het heel simpel. We wilen allemaal autentiek ondernemen vanuit ons hart.

De afgelopen jaren heb je kunnen zien hoe vaak ondernemers de mist in zijn gegaan omdat ze de modellen en systemen van anderen proberen te gebruiken. Vaak hielp dit maar kort en waren ze weer terug bij af. Verbitterd, gefrustreerd, boos en vooral verdrietig en doodmoe. 

Human Design laat jou in essentie zien wie jij bent en hoe je dit kunt inzetten om in het ondernemen zodat jij kunt ondernemen vanuit je hart, vanuit je ware zijn. 

Deze live dag gaat jou helpen om kraakhelder te krijgen wat jij mag gaan doen om volgens jouw eigen design te gaan ondernemen. 

Ik ben er helemaal klaar voor jou op deze dag te begeleiden zodat jij met handvatten naar huis gaat die je DIRECT kunt toepassen. 

Let’s go!

hoe het allemaal begon…

Nu ik kan terugkijken op de eerste 20 jaar van mijn ondernemersreis zie ik dat ik al mijn bedrijven bouwde op Generator energie. Ik was veel in de buurt van generators en hierdoor kon ik lekker meeliften op de sacrale energie. Ik had constende 10K+ maanden en je zou misschien zeggen, wat is daar mis mee? Voor mij voelde het op de een of andere manier altijd onvervullend. Ik voelde me vak verbitterd omdat ik geen erkenning kreeg voor het harde werken en had vaak niet de klant te pakken die echt bij mij paste.
 Toen Human Design in 2018 op mijn pad kwam, en ik las over mijn type projector, opende voor mij ontzettend veel . Op de eerste plaats het besef dat ik het niet raar was dat ik me anders voelde en dat ik vaak de deksel op mijn neus kreeg als ik weer eens ongevraagd advies gaf, maar ook dat ik voelde dat ik iets had ontdekt wat mij weer terug naar mijn eigen kern zou kunnen brengen.
Zo ging ik van uitgecheckt en altijd moe, naar legitieme dutjes en volledig in lijn leven en ondernemen met mijn eigen energie.
Natuurlijk eerst door een aantal jaren te experimenteren met mijn eigen design, dit later te integreren in mijn business en weer wat later in die van mijn klanten.
Ben je klaar voor jouw eigen transformatie?
Ben je erbij?

hoe ziet ondernemen vanuit je design eruit? 

Op de eerste plaats betekent ondernemen vanuit je human design voor mij dat je jouw unieke energie en kwaliteiten optimaal benut om je bedrijf te laten groeien. In plaats van te worstelen met standaard businessmodellen, ontdek je jouw natuurlijke kracht en leer je hoe je deze inzet voor moeiteloze en authentieke groei. Dit betekent werken in je flow, minder weerstand en meer vervulling in wat je doet.
Ten tweede is het zo dat als je onderneemt vanuit je human design,  je jouw bedrijf leid op een manier die volledig in lijn is met wie je bent. Dit zorgt voor meer vertrouwen, zowel in jezelf als van je klanten. Je trekt de juiste mensen aan die jouw authenticiteit en unieke aanpak waarderen, waardoor je natuurlijke groei en langdurige relaties bevordert.
Tot slot en zeker niet onbelangrijk, je leert hoe je werktijden en -omstandigheden kunt aanpassen aan je natuurlijke ritmes en energiepatronen. Dit resulteert in minder uitputting en burn-out en meer duurzame energie en enthousiasme voor je werk, wat uiteindelijk bijdraagt aan een succesvol bedrijf.”

it doesn’t matter what you know, it matters what you live

– Ra Uru Hu –

wanneer is dit deze livedag voor jou? 

Je ziet al deze mensen Human Design gebruiken om op één lijn te komen met hun eigen authentieke energie. Je vindt vaak niet de juiste informatie en weet door de hoeveelheid niet meer hoe je het kan gebruiken om je bedrijf vooruit te helpen
In a nutshell…
JE WILT GEWOON WETEN WAAR JE IN GODSNAAM NAAR KIJKT EN WAT HET ALLEMAAL BETEKENT…
Deze livedag staat in het teken van jouw design! We gaan er een prachtige dag van maken met veel aha momenten. Samen met andere ondernemers die het “anders” willen gaan doen. Jij wilt jezelf volledig omarmen en jij wilt dit laten zien en terug laten komen in jouw manier van ondernemen.
Jij bent HELEMAAL KLAAR met alle one size fits all modellen en voelt dat het op jouw manier mag, met de handvatten die jouw design je geeft. 

wil jij van…

 

Moe en onvervuld, naar altijd de juiste energie en voldaan?

Verwarring en twijfel, naar duidelijkheid en vertrouwen?

Trekken aan potentiele klanten, naar natuurlijke aantrekking van de leukste klanten?

Onpersoonlijke businessmodellen, naar autentieke en effectieve stretegien?

Financiele onzekerheid, naar een stabiele en groeiende omzet?

 

Heb je meer dan 2 keer ja op bovenstaande vragen? Dan is het nu het perfecte moment om op deze BUSINESS BY DESIGN  live dag de eerste stappen hierin te gaan nemen. 

 

praktische informatie

✔ de live dag vindt plaats op vrijdag 6 septeber 2024 bij de PITground in Sittard

✔  We starten de dag om 11 uur en zijn tegen 17 uur klaar

✔   je ontvangt een werkboek en reflectievragen

✔   vooraf vul je een vragenlijst in zodat ik jou persoonlijk kan ondersteunen deze dag

✔  de investering voor deze dag incl lunch is

€97 ex btw

 

er zijn 10 plekken beschikbaar. Is 1 van de plekken voor jou? 

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl