business by design

Het leren kennen van mijn energetische blauwdruk veranderde alles voor mij. Ik begreep eindelijk waarom mensen op me reageerden zoals ze deden, waarom ik bijna de gedachten van mensen kan lezen en waarom ik meer rust nodig heb, maar wel in de uren die ik werk meer gedaan kan krijgen in 3 dagen dan de meeste mensen in een week.

Ik dacht altijd dat deze kwaliteiten aangeleerd waren, maar met het ontdekken van human design leerde ik dat het is hoe mijn energie van nature stroomt.

Ik zou graag meer met je willen delen, zodat je jouw unieke energie kunt inzetten voor jouw bedrijf en hiermee je business en jouw Human Design kunt laten samensmelten.

hoe het allemaal begon…

Nu ik kan terugkijken op de eerste 20 jaar van mijn ondernemersreis zie ik dat ik al mijn bedrijven bouwde op Generator energie. Ik was veel in de buurt van generators en hierdoor kon ik lekker meeliften op de sacrale energie. Ik had constende 10K+ maanden en je zou misschien zeggen, wat is daar mis mee? Voor mij voelde het op de een of andere manier altijd onvervullend. Ik voelde me vak verbitterd omdat ik geen erkenning kreeg voor het harde werken en had vaak niet de klant te pakken die echt bij mij paste.
 Toen Human Design in 2018 op mijn pad kwam, en ik las over mijn type projector, opende voor mij ontzettend veel . Op de eerste plaats het besef dat ik het niet raar was dat ik me anders voelde en dat ik vaak de deksel op mijn neus kreeg als ik weer eens ongevraagd advies gaf, maar ook dat ik voelde dat ik iets had ontdekt wat mij weer terug naar mijn eigen kern zou kunnen brengen.
Zo ging ik van uitgecheckt en altijd moe, naar legitieme dutjes en volledig in lijn leven en ondernemen met mijn eigen energie.
Natuurlijk eerst door een aantal jaren te experimenteren met mijn eigen design, dit later te integreren in mijn business en weer wat later in die van mijn klanten.
Dit BUSINESS BY DESIGN traject is wat mij betreft de kers op de taart om deze tool ook voor jou toegankelijk te maken.
Ben je klaar voor jouw eigen transformatie?
Ben je erbij?

hoe ziet ondernemen vanuit je design eruit? 

Op de eerste plaats betekent ondernemen vanuit je human design voor mij dat je jouw unieke energie en kwaliteiten optimaal benut om je bedrijf te laten groeien. In plaats van te worstelen met standaard businessmodellen, ontdek je jouw natuurlijke kracht en leer je hoe je deze inzet voor moeiteloze en authentieke groei. Dit betekent werken in je flow, minder weerstand en meer vervulling in wat je doet.
Ten tweede is het zo dat als je onderneemt vanuit je human design,  je jouw bedrijf leid op een manier die volledig in lijn is met wie je bent. Dit zorgt voor meer vertrouwen, zowel in jezelf als van je klanten. Je trekt de juiste mensen aan die jouw authenticiteit en unieke aanpak waarderen, waardoor je natuurlijke groei en langdurige relaties bevordert.
Tot slot en zeker niet onbelangrijk, je leert hoe je werktijden en -omstandigheden kunt aanpassen aan je natuurlijke ritmes en energiepatronen. Dit resulteert in minder uitputting en burn-out en meer duurzame energie en enthousiasme voor je werk, wat uiteindelijk bijdraagt aan een succesvol bedrijf.”

the magic of this knowledge is not learning it, but living it

– Ra Uru Hu –

wanneer is dit traject voor jou? 

Je ziet al deze mensen Human Design gebruiken om op één lijn te komen met hun eigen autentieke energie. Je vindt vaak niet de juiste informatie en weet door de hoeveelheid niet meer hoe je het kan gebruiken om je bedrijf vooruit te helpen
In a nutshell…
JE WILT GEWOON WETEN WAAR JE IN GODSNAAM NAAR KIJKT EN WAT HET ALLEMAAL BETEKENT…
In dit 4 maanden traject wijs ik je de weg in jouw human design en begeleid en coach ik je naar jouw ultieme BUSINESS BY DESIGN.  We gaan samen kijken naar waar jij jouw bedrijf zoals het nu staat kunt versterken door jouw design in te zetten en waar je mag transformeren en deconditioneren. Dit alles om jouw energie te laten stromen, waardoor je op jouw unieke manier kunt ondernemen. 

wil jij van…

 

Moe en onvervuld, naar altijd de juiste energie en voldaan?

Verwarring en twijfel, naar duidelijkheid en vertrouwen?

Trekken aan potentiele klanten, naar natuurlijke aantrekking van de leukste klanten?

Onpersoonlijke businessmodellen, naar autentieke en effectieve stretegien?

Financiele onzekerheid, naar een stabiele en groeiende omzet?

 

Heb je meer dan 2 keer ja op bovenstaande vragen? Dan is het nu het perfecte moment om dit BUSINESS BY DESIGN  traject te gaan doorlopen.

 

praktische informatie

✔ Dit traject duurt 4 maanden. Je ontvangt 4 readings ,4 follow up calls en 4 maanden 24/5 voxer of whattsapp support waarin ik je enerzijds alle ins en outs leer over jouw design en hoe dat toe te passen in je bedrijf EN ik coach je daadwerkelijk naar die belichaming.

✔  Zodra je jouw traject hebt betaald ontvang je binnen 24 uur (op werkdagen) een voorstel voor het boeken van jouw eerste reading

✔   je ontvangt telkens replays van alle readings, werkboeken en refelectievragen

✔   Je ontvangt bij de start van het traject een vragenlijst die mij inzichten geeft in jouw onderneming op dat moment.

✔   Jouw investering PIF 997 ex btw. Termijnen zijn mogelijk, stuur me dan een mailtje. 

 

Start vandaag nog met jouw business by design!

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl