personal growth event

CONNECTION

Welkom op dit inspirende event waar het verbinden met jezelf en anderen centraal staat. Tijdens deze betekenisvolle dag krijg je de mogelijkheid om vanuit je hart contact te maken, waardoor je een diepere verbinding met je leven kunt ervaren. Bereidt je voor op een dag van ZIJN en een dag vol groei, inspiratie en persoonlijke trasformatie. 

een diepere verbinding

Voel de transformatie van deze tijd in elke vezel van je lichaam.
Laat je hart de weg wijzen en volg je intuïtie.
Bij CONNECTION, hét evenement dat je niet wilt missen, krijg je de kans om terug te keren naar je eigen essentie en in diepe verbinding te staan met jezelf en anderen.
Laat de drukte van het denken los en dompel je onder in een dag vol puur ZIJN.
Samen met gelijkgestemden zul je de kracht ervaren van simpelweg voelen en ervaren. Geef je over aan de magie van het moment en laat je verrassen door de impact die het op je heeft.
 
Dit is jouw moment om te verbinden, te groeien en te stralen. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol inspiratie, waarin je volledig kunt zijn wie je bent.
Ben je erbij?

een krachtige mindset is NIet de sleutel

Het gezegde “je krijgt wat je aankan” leek lange tijd de waarheid te zijn. Ik geloofde dat een krachtige mindset de sleutel was tot het realiseren van alles in het leven. Maar ik ontdekte dat ik het compleet bij het verkeerde eind had.
Het besef kwam pas veel later, toen ik me realiseerde dat het niet alleen draaide om een krachtige mindset, maar vooral om mijn energie en signalen van mijn lichaam. 
Ik besloot alle lagen af te pellen en me te openen voor energetisch en lichaamswerk, om de verbinding met mezelf te herstellen en daardoor weer die hartverbinding met anderen te kunnen voelen.
Deze dag is speciaal voor jou. Ik gun jou ook de ervaring van een diepe, krachtige verbinding met jezelf en gelijkgestemden om je heen. Jouw kern, jouw essentie verdienen het om in het licht te worden gezet, zodat jij met een overvloed aan energie en plezier in het leven kunt staan.
Stap aan boord en laat deze dag jouw transformatie en empowerment zijn. 

veilig in verbinding met jezelf

wil jij een dag gewoon zijn? 

Sta jij te popelen om een dag te ervaren waarin je gewoon jezelf kunt zijn? Ben je klaar om diep in verbinding te gaan met je eigen kern? Dan is dit jouw uitnodiging voor een onvergetelijk avontuur!
Ontdek wie je werkelijk bent en wat er mogelijk wordt wanneer je die kostbare verbinding met jezelf aangaat. Bereid je voor op een dag vol ontdekkingen, inzichten en transformatie. 
Voel de opwinding en nieuwsgierigheid borrelen, want deze dag staat helemaal in het teken van jou! Stap uit je comfortzone en laat je verrassen door de krachtige impact van zelfverbinding. 
Dus, ben jij klaar om jezelf te omarmen, je potentieel te ontdekken en te ervaren wat er mogelijk is? Schrijf je dan nu in en geef jezelf de kans om een dag te zijn zoals je nog nooit eerder hebt ervaren!

Hoe ziet de dag eruit?

 

Welkom in een magische wereld waar adem en lichaamswerk samensmelten met inspirerende verhalen en prachtige muziek.
Stel je voor: je bevindt je in een sfeervolle ruimte, omringd door gelijkgestemden die openstaan voor transformatie. Je ademt diep in en voelt hoe je lichaam ontwaakt. Ademwerk en lichaamsoefeningen brengen je in contact met je innerlijke kracht en laten je een diepere verbinding met jezelf ervaren.
Terwijl je jezelf onderdompelt in dit helende proces, word je meegenomen in het inspirerende verhaal van onze sprekers. Laat hun woorden je hart raken en je geest verruimen, terwijl ze je inspireren om het beste uit jezelf te halen.
En dan is er de muziek, als een magische begeleider op deze reis. Luister naar de melodieën die je ziel strelen en je emoties in beweging brengen.
Uiteraard zorgen we ook goed voor de innerlijke mens. Geniet van een heerlijke lunch, smakelijke hapjes en verfrissende drankjes die met liefde zijn bereid. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je jouw ervaringen deelt met anderen en nieuwe vriendschappen smeedt.
Dit is meer dan een evenement. Laat je meevoeren op deze unieke dag, waar adem, lichaamswerk, inspirerende verhalen en prachtige muziek samenkomen. 

praktische informatie

✔   CONNECTION vindt plaats op zaterdag 11 mei 2024.

✔   De locatie wordt nog bepaald.

✔   Voor lunch, hapjes en drankjes wordt gezorgd en ook als jij dieetwensen hebt of allergieën houden we daar natuurlijk rekening mee.

✔   Je ontvangt van tevoren een email met een aantal vragen zodat ik jouw volledig kan dragen op deze dag.

kom je ook?

Ik verheug me erop jou te ontmoeten, zie ik je op zaterdag 11 mei?

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl