business event

Ondernemen vanuit je hart

Het heerlijke gevoel van thuiskomen bij jezelf. Is dat wat jij graag weer wil ervaren? Kom dan naar het event ‘Ondernemen vanuit je Hart’ waar strategie, mindset en energetics samenkomen.

een diepe verbinding

Voor de 4de keer organiseer het ‘Ondernemen vanuit je Hart’ event en elke keer weer maak ik zo’n mooie momenten mee. De eerste keer danste we in de tuin, waardoor een diepe verbinding ontstond tussen de deelnemers en zichzelf, de tweede en derde keer waren de ademsessies zo intens dat er ter plekke mooie inzichten omgezet werden in acties.

En deze keer… wie zal het zeggen, maar wat ik wel weet is dat je deze dag helemaal jezelf mag zijn en mag omarmen.

Ben je erbij?

strategie, mindset en energetics

Alleen strategie is niet genoeg om klanten te krijgen en te behouden. Ondernemen vanuit je hart is het event voor ondernemers die niet alleen geloven in het hebben van een juiste strategie, maar ook overtuigd zijn dat je met de juiste intentie, verbinding en energie op jouw voorwaardes kunt ondernemen, de leukste klanten aantrekt.

Je krijgt wat je aankan zeggen ze wel eens. Het verhogen van jouw eigen energie draagt bij aan jouw draagkracht. Tijdens dit event zet ik jou in het licht. Jij gaat ervaren hoe het is om vanuit je ‘being’ keuzes te maken die echt bij je passen. Door uit je hoofd te komen ga je zien hoeveel wijsheid al in jouw eigen energie zit.

Deze dag zal ik je leren over jouw energetische blauwdruk en hoe je dit succesvol kunt inzetten in je bedrijf. Zie het als de start van jouw experiment om jouw leven en bedrijf volledig in te richten volgens jouw design.

Jouw kern, jouw essentie en jouw manier van ondernemen worden hiermee versterkt en bekrachtigd zodat jij met zoveel meer energie en plezier je business kunt runnen.

Je hoofd met je
hart verbinden

reviews

Durf je de diepte in te gaan?

Wil jij weten hoe je je hoofd met je hart kunt laten verbinden? Ben je benieuwd hoe jouw human design jou op een dieper niveau kan laten accelereren? Durf je de diepte in te gaan met een ademsessie EN wil je op een relaxte manier netwerken met andere gelijkgestemde onderneemsters?

Dan is deze dag helemaal voor jou.

Hoe ziet de dag eruit?

Ik kan je vertellen dat de dag geheel in het teken staat van jouw persoonlijke groei. We gaan het tijdens ONDERNEMEN VANUIT JE HART niet hebben over een ‘one size fits all’ strategie, maar wel over hoe jij vanuit je hart en je ziel kunt leren ondernemen.

Cacao, adem en lichaamswerk zijn onderdeel van het programma en ook ga ik je meenemen in jouw human design en hoe je jouw bedrijf in kunt richten by design. Vanzelfsprekend wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd met een heerlijke lunch, hapjes en drankjes. We sluiten de dag af met een (alcoholvrije) borrel.

praktische informatie

✔   Ondernemen vanuit je Hart vindt plaats op donderdag 13 april 2023. De ontvangst is om 9.45 uur. De dag duurt van 10-18 uur.

✔   De locatie is GLUNDR te Asten, onder de rook van Eindhoven

✔   Voor Lunch, hapjes en drankjes wordt gezorgd en ook als jij dieetwensen hebt of allergieën houden we daar natuurlijk rekening mee.

✔   Je ontvangt van tevoren een email met een aantal vragen zodat ik nog beter op jouw verhaal kan inspelen.

kom je ook?

Ik verheug me erop jou te ontmoeten, zie ik je op donderdag 13 april?

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl