projector in business day

Wanneer was het de eerste keer dat je voelde dat je anders was dan de mensen om je heen? En hoeveel kwartjes vielen er toen je voor het eerst las over jouw Human Design type? 

Ik kan je zeggen dat er voor mij een wereld openging. Ik begreep ineens waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het was een feest van herkenning.

Na heel wat jaren experimenteren en dit ook toepassen in mijn eigen bedrijf, ga ik jou hier ook in meenemen. 

Deze PROJECTOR IN BUSINESS DAY laat jou ervaren hoe magisch het voelt om de ruimte te vullen met projector energie en ik ga je leren hoe je jouw energie kunt meenemen in de strategie van jouw bedrijf

hoe het allemaal begon

Het was toevallig dat ik ergens in 2018 iets las over Human Design. Ik was al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling, dus toen Human Design op mijn pad kwam voelde het alsof ik geraakt werd door een bliksemschicht. 
Ik voelde direct dat ik er meer van wilde weten. ik ontdekte dat ik het energietype Projector ben met een emotionele autoriteit en een 5/1 profiel. 
Wat me meteen greep was de vergelijking van een generator en een projector. Ik had me 38 jaar gedragen als generator, terwijl ik altijd voelde dat dit niet paste. 
Ik vertelde niemand dat ik tussentijd wel eens dutjes deed, mijn opdrachten uitstelde of niet van 9-5 kon werken omdat ik daar zo moe van werd. 
Ik dook in mijn design. Elke vrije minuut snoof ik kennis op en ik startte vrijwel meteen mijn eigen experiment. Van het begrijpen en toepassen van mijn strategie en autoriteit, naar mijn energiecentra en de kanalen. Elke keer weer leerde ik iets nieuws wat ik ging uitproberen, deconditioneren en testen. 
Ben je erbij?

tijd om mijn klanten hiermee te helpen

Na zelf geruime tijd geexperimenteerd te hebben kreeg ik van mijn klanten steeds vaker de vraag of ik hen ook niet kon helpen met het inzichtelijk maken van hun eigen design. Die uitnodiging nam ik natuurlijk met beide handen aan. 
Sinds een aantal jaren zitten de Human Design readings dus standaard in mijn trajecten en bied ik deze ook los aan. 
Zo kwam het dat ik enkele weken geleden werd uitgenodigd mijn ervaring als projector in business te gaan delen. En zo is deze dag ontstaan. 

voelen hoe jij volledig in jouw projector energie kunt stappen

wil jij een dag onder de non sacrals zijn?  

Sta jij te popelen om een dag te ervaren waarin je gewoon jezelf kunt zijn? Ben je klaar om diep in verbinding te gaan met je eigen kern? Dan is dit jouw uitnodiging voor een onvergetelijke dag!
Ontdek wie je werkelijk bent en wat er mogelijk is als jij in jouw design stapt. Bereid je voor op een dag vol ontdekkingen, inzichten en transformatie.
Naast het voelen gaan we ook praktisch aan de slag ( hey, 5/1 profiel hier) Ik geef je makkeijke stappen die jij kunt gaan zetten om je bedrijf en het ondernemen meer projector proof te maken. Ik deel mijn eigen ervaringen en inzichten en je gaat met eigen opgedane kennis en ervaringen naar huis. 
Dus, ben jij klaar om jezelf te omarmen, je potentieel te ontdekken en te ervaren wat er mogelijk is? Schrijf je dan nu in en geef jezelf de kans om een dag te zijn zoals je nog nooit eerder hebt ervaren!

Hoe ziet de dag eruit?

 

We starten de dag rond de klok van half 11. Als je binnenkomt voel je gelijk de fijne huiselijke sfeer.
We drinken een kopje cacao en om lekker te aarden en te landen. Daarna gaan we aan de slag. Halverwege de dag staat een heerlijke lunch voor ons klaar en daarna starten we met de tweede helft van deze dag. tussen 17-18 uur zullen we voldaan weer naar huis gaan.

praktische informatie

✔   Deze PROJECTOR IN BUSINESS DAY vindt plaats op donderdag 13 juni van 10.30-18 uur.

✔   De locatie is in het midden van het land en zal ik later bekend maken

✔   Voor lunch, hapjes en drankjes wordt gezorgd en ook als jij dieetwensen hebt of allergieën houden we daar natuurlijk rekening mee.

✔   Je ontvangt van tevoren een email met een aantal vragen zodat ik jou volledig kan dragen op deze dag.

kom je ook?

Ik verheug me erop jou te ontmoeten, zie ik je op vrijdag 14 juni?

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl