projector mastermind

een community waarbij je leert te deconditioneren en gaat ervaren wat het betekent om echt gezien te worden.

Ik kan je zeggen dat er voor mij een wereld openging toen ik voor het eerst las over de energie van een projector. Ik begreep ineens waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Het was een feest van herkenning.

Na heel wat jaren experimenteren en dit ook toepassen in mijn eigen bedrijf, ga ik jou hier ook in meenemen.

In deze PROJECTOR MASTERMIND is rust de norm en jij mag gaan ervaren hoe je de superpower van jouw penetrerende aura kunt gaan omarmen. 

This is where the MAGIC happens!

hoe het allemaal begon

Het was toevallig dat ik ergens in 2018 iets las over Human Design. Ik was al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling, dus toen Human Design op mijn pad kwam voelde het alsof ik geraakt werd door een bliksemschicht. 
Ik voelde direct dat ik er meer van wilde weten. ik ontdekte dat ik het energietype Projector ben met een emotionele autoriteit en een 5/1 profiel. 
Wat me meteen greep was de vergelijking van een generator en een projector. Ik had me 38 jaar gedragen als generator, terwijl ik altijd voelde dat dit niet paste. 
Ik vertelde niemand dat ik tussentijd wel eens dutjes deed, mijn opdrachten uitstelde of niet van 9-5 kon werken omdat ik daar zo moe van werd. 
Ik dook in mijn design. Elke vrije minuut snoof ik kennis op en ik startte vrijwel meteen mijn eigen experiment. Van het begrijpen en toepassen van mijn strategie en autoriteit, naar mijn energiecentra en de kanalen. Elke keer weer leerde ik iets nieuws wat ik ging uitproberen, deconditioneren en testen. 
Ben je erbij?

wat is de mastermind? 

Deze mastermind brengt projectors bij elkaar die voelen dat ze mogen deconditioneren en dit in een veilige community van projectors willen doen. 
Je hebt je lang genoeg niet begrepen gevoeld, verkeerd beoordeeld en niet gezien. Tijd om bij elkaar te komen met een groep gelijkgestemde ondernemers die er klaar voor zijn hun business meer in lijn met hun projector energie te ontwikken. 
Je ontvangt maandelijks kennis en coaching waarmee jij vooruit kunt. Elke maand/2 maande een nieuw thema waar je mee aan de slag kunt. 
Klaar om de meest authentieke versie van jezelf te ontmoeten? 

je voelt je anders dan anderen totdat je leest over jouw projector energie en allerlei kwartkes vallen

welkom bij deze community die voor en door projectors wordt geleidt.  

Mijn intentie is om van deze mastermind een community te creëren maar ook een plek waar ruimte is voor jouw transformatie en waar jij ECHT gezien wordt. In deze mastermind ga jij jezelf nog beter leren kennen, waardoor je betere relaties kunt aangaan in zowel je persoonlijke als zakelijke leven.
Ik wil je laten ervaren wat het mogelijk maakt als jij slimmer omgaat met jouw energie en wat het met je doet als je succeservaringen hebt. Dan sta je pas echt in je kracht!
Ontdek wie je werkelijk bent en wat er mogelijk is als jij in jouw design stapt. Bereid je voor op mooie ontdekkingen, inzichten en transformatie.

Wat is er inbegrepen? 

 

We starten telkens op de 1ste maandag van de maand.
Elke maand heeft een thema waar ik met je induik. Ik deel mijn kennis en ervaringen rondom dat thema en geef je vervolgens opdrachten mee waar je mee aan de slag kunt. Er is een Q&A waar ik al je vragen rondom dat thema beantwoord en in een besloten mastermind groep op telegram kun je verbinden met de andere deelnemers van de mastermind.
We drinken een kopje cacao en om lekker te aarden en te landen. Daarna gaan we aan de slag. Halverwege de dag staat een heerlijke lunch voor ons klaar en daarna starten we met de tweede helft van deze dag. tussen 17-18 uur zullen we voldaan weer naar huis gaan.

praktische informatie

✔   Deze PROJECTOR MASTERMIND srart telkens op de 1ste maandag van de maand

✔   De start en Q&A zal via zoom plaatvinden

✔   Als deelnemer van de mastermind krijg je 15% KORTING op de projector live dag

✔   Je start in de mastermind voor drie maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar 

✔   Zodra je je hebt aangemeld ontvang je de zoomlink en de link voor de mastermindgroep op telegram

✔   De investering voor de mastermind is €47 ex btw per maand

kom je ook?

Ik verheug me erop jou te ontmoeten, zie ik je in de mastermind?

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl