the journey

In 6 maanden meer helderheid, vrijheid en omzet met jouw bedrijf? Zodat je kunt doen wat je altijd hebt willen doen, zonder jezelf in te houden of terughoudend te zijn? Klinkt dat als muziek in je oren?

geen zorgen meer om omzet

Stel je eens voor dat je een continue stroom van klanten hebt, die ook nog eens de leukste zijn om mee te werken. Dat je helemaal volgens jouw eigen energie je bedrijf kunt runnen. Dat er een mooie balans is tussen de tijd die je in en aan je bedrijf werkt. Dat je geen zorgen meer hoeft te maken over je omzet, maar dat deze constant groeit. Wat zou dat mogelijk maken voor je?

Ik hoor je denken, dat is bijna te mooi om waar te zijn. Jij voelt het namelijk nog niet. Je voelt je vaak wankelen. Je ervaart ongeduld en spanning. Je hebt al van alles geprobeerd en ook zo’n beetje alle succesplannen en modellen van anderen gebruikt…toch werkt het niet voor jou…

Je hebt veel kennis van jouw aanbod en de inhoud hiervan, maar succesvol ondernemen is toch wel andere koek. Je voelt dat je niet wilt leuren en trekken om die klanten binnen te halen, je wilt niet elke dag content schrijven en je wilt ook niet weer de volgende salespage schrijven op een manier die niet past bij jou. Hoe dan wel is een groot vraagteken.

Je merkt dat je hoofd ook niet meewerkt. Je vindt van alles van jouw manier van ondernemen en voelt je vaak gefrustreerd, verbitterd of rusteloos en die negatieve gedachtes in je hoofd over jouw en je bedrijf zijn niet helpend om open te staat voor nieuwe dingen.

Je energie ebt weg en af en toe voel je je zo ontzettend moe.

Herkenbaar?

geen snelle fix

Net als leren lopen en praten, net als kennis opdoen en jouw expertstatus hierin verdienen is ondernemen een vak apart waarbij jezelf mag toestaan om te leren, te ervaren, te vallen en weer op te staan, net zolang totdat je helemaal DE manier hebt gevonden die bij jou past.

Er bestaat geen “one size fits all” in het ondernemerschap, simpelweg omdat we allemaal unieke wezens zijn en dus mag je leren hoe het voor jou gaat werken. Een snelle fix is niet werkbaar op de lange termijn. Jij bent hier om impact te maken op deze wereld en dat betekent simpelweg dat je juist mag leren om het helemaal op jouw manier te doen. Dat het passend is voor je hoofd, hart en ziel en dat je volledig kunt ONDERNEMEN VANUIT JE HART met de drive en passie die er diep van binnen zit.

verbinder tussen
strategie, mindset
En energie

Je weet al waar je heel erg goed in bent

Wordt het niet eens tijd om jezelf hierin te erkennen en jezelf te zien voor wie je werkelijk bent? Wat zou het mogelijk maken als je handvatten krijgt die het pad vrijmaken van alle gedachtes en emoties die je tot nu belemmerd hebben groter te denken? Dat je de moed hebt jezelf aan te kijken en op te ruimen wat niet meer dient, om afscheid te nemen van dat wat niet van jou is, zodat je in het licht kunt gaan staan en zo enorm hard kunt gaan stralen?

Ik heb als jong meisje veel moeten incasseren, maar hierdoor had ik een ontzettende drive om te leren en te ervaren wat persoonlijke groei en ontwikkeling met mij deed. Ik was die rebel die ging studeren omdat het zo hoorde, maar wel 24 jaar geleden een bedrijf startte om ook het andere pad te bewandelen en te kijken of ik daar hoorde aan de ondernemerskant. Hierdoor heb ik een bak aan wijze lessen geleerd die mij op strategisch, mentaal en energetisch vlak zo enorm hebben laten groeien.

Al deze lessen heb ik bij elkaar verzameld en deel ik tijdens deze 6 maanden met jou, zodat jij hiervan kunt meenemen wat bij jou past zodat je hoofd, hart en ziel verbonden gaan zijn en je hierdoor 100% gaat ervaren wat jouw ondernemerspad nu eigenlijk is.

wat houdt the journey in?

In deze 6 maanden loop je naast je en help ik je te ontdekken wat echt bij jou past. Ik zie je blinde vlekken en help je deze blokkades uit de weg te ruimen. Ik help je om nieuwe verbindingen te maken in je hoofd en zorg ervoor dat die blokkades ook op kunt ruimen uit je lijf. Ik help je (her)ontdekken wat je voelt en wat je intuïtie je ingeeft zodat je uit je hoofd komt en in je lijf zakt zodat jij stevig staat en je ondernemerschap en de groei van je bedrijf kunt gaan dragen.

Ik beloof je helderheid, het antwoord op jouw HOE vraag ga je vinden

Ik beloof je vrijheid, je ervaart hoe het is om met plezier, rust en voldoening te ondernemen

Ik beloof je zelfvertrouwen en de formule om te ondernemen vanuit je hart

dit traject is voor jou als je

✔   Bereid bent jezelf aan te kijken en met je snapt wat innerlijk werk voor je kan betekenen

✔   In het “knowing” snap je goed wat er gezegd wordt, maar in de “being” ben je nog zoekende

✔   Je wilt stappen maken, ook als deze oncomfortabel zijn

✔   Die spiegel voorgehouden wilt hebben en niet bang bent om hiermee geconfronteerd te worden

✔   Je houdt van humor en het niet altijd alles serieus nemen

✔   Je echt wilt leren over het ondernemerschap

✔   Je wilt niet alleen strategisch sterker worden, maar ook mentaal en energetisch stappen maken

✔   Je wilt meer van jou laten zien en in volle glorie stralen

zo ziet het traject er uit

  • Een live kick off van 2 uur waarin we jouw strategie bloot leggen en ontdekken waar je groeipijlers zitten
  • 9 coachsessies gedurende de 6 maanden van het traject waarin ik naast je loop.
  • Meedoen met 2 deepdive live dagen.
  • Support via whattsapp zodat jij al je vragen kunt stellen en ik hierop binnen 24 uur antwoord kan geven
  • BONUS: human design reading en afgestemd boek over jouw design
  • BONUS: toegang tot de masterclasses over ondernemen vanuit je hart

 Ik kijk ernaar uit jouw grootste chearleader en supporter te zijn, samen met jou te groeien en je die schop onder je kont te geven als het nodig is.

Tijd om echt impact te maken en de wereld te laten zien waarom je hier bent. 

let’s go

are you in?

Is The Journey hét traject voor jou op dit moment? Ben je ready om er volledig voor te gaan en je bedrijf laten groeien? Plan dan nu je matchcall met mij in en dan spreek ik je snel!

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl