gratis videoserie

In deze drie deligen videoserie heb ik het over de drie pijlers waarin jij kunt groeien om een stabiele basis te bouwen in jouw ondernemersreis. 

Waarom trekt die ene ondernemer zoveel klanten aan en hoor jij nog te vaak krekels?

Je voelt nog geen stabiliteit in je bedrijf en je zelfvertrouwen is ver te zoeken als het over het ondernemerschap gaat.

Te vaak nog laat jij je verleiden acties te gaan doen die niet bij je passen, maar waarvan je hoopt dat ze ook voor jou gaan werken.

STOP HIERMEE!

Laat mij je helpen om het vanaf nu op jouw eigen voorwaarden te gaan doen, passend bij jouw energie.

Het is tijd om volledig in jouw ondernemersrol te gaan staan en te leren en ervaren wat het betekent om maand na maand een constistente stroom van inkomsten te genereren.

Zodat jij vrij en met enorm veel voldoening en succes jouw leven kan leiden.

als jij nog teveel krekels hoort in je bedrijf….

Jij hebt echt kennis en verstand van zaken en vanwege de drang een verschil te maken voor anderen, ben je het ondernemerschap ingestapt.

Je bent druk met het fine tunen van de achterkant van je bedrijf, maar in alle eerlijkheid moet je bekennen dat het aan de voorkant nog aardig stil blijft.

Ik heb bij de start van mijn eerste drie bedrijven ook gehad, maar inmiddels heb ik een succesvol bedrijf waarbij ik elke dag doe waar ik blij van wordt en wat ervoor zorgt dat ik mijn missie kan uitdragen; dat jij ook, net als ik, een bedrijf bouwt wat voor jou gaat werken in plaats van dat het altijd zwaar en moeilijk is.

In deze drie-delige videoserie vertel ik over wat strategie, mindset en energie voor je kan betekenen en help ik je met het zetten van de eerste stappen zodat je helder krijgt wat je te doen hebt hier en hoe jij authentiek en met rust kunt ondernemen.

Doe je mee?

Laat je gegevens achter en de videoserie komt direct naar je toe!

Over Anke Derks, Business Coach

Mijn naam is Anke Derks, 25 jaar ondernemer en sinds 2013  businesscoach

In de afgelopen 10 jaar heb ik al ruim 400 mannen en vrouwen geholpen met de groei of stabilisatie van hun bedrijf. Door coaching, live events, retreats en groepstrajecten help ik jou om je missie uit te dragen en hier een consistente stroom van inkomsten mee te verdienen, volledig vanuit jouw authentieke zelf en op een manier die jou als een jasje past.

“Hoe dan” is een vraag die mij al talloze keren is gesteld en dit is precies waar ik jou mee kan helpen. 

– Hoe zet ik een aanbod neer wat mij mij past?

– Hoe vind ik mijn ideale klant? 

– Wat heb ik te doen om mijn bedrijf te kunnen dragen?

– Waar mag ik mezelf uitdagen in actie te zijn? 

Met mijn gedefineerde hoofd zijn dit soort vragen voor mij heel logisch in te vullen en hierdoor zetten we samen een krachtig bedrijf neer, waardoor jij plezier hebt in het ondernemen en op jouw beurt weer talloze mensen blij kunt maken met jouw expertise. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! 

Liefs Anke 

 

De videoserie is voor jou als…

✔   De basis van goed ondernemerschap wilt leren

✔   Je klaar bent van de hak op de tak ondernemen en stabiliteit wilt creeren

✔  Je stabiliteit in je inkomsten wilt waarbij jij je vrij voelt.  

Laat hieronder je gegevens achter en vraag ‘m nu aan!

KVK   17237767
E-mail   support@ankederks.nl